چه باید كرد ؟!
تبلیغات
ایمیل پشتیبانی سایت : info.barnamenevis [att] gmail [dot] com

چه باید كرد ؟!

چگونه هك نشویم ؟!
  روشهای ساده را به سادگی و با كمی دقت می توان مسدود كرد. مثلا رمزی انتخاب كنید كه حدس زدنش كار هر كسی نباشد. شماره تلفن , اسم , فامیل , شماره شناسنامه یا تاریخ تولید و تركیبی از اینها معمولا اولین چیزی است كه به ذهن هر كسی می رسد. سعی كنید در رمز انتخابی خود از پرانتز یا كروشه استفاده كنید یا حتی كاما كه اینها به ذهن هیچ هكری نخواهد رسید. هنگامی كه رمز خود را وارد می كنید مراقب باشید , كسی نزدیكتان نباشد. یا از كلید های منحرف كننده استفاده كنید. مثلا چند كلید الكلی بزنید و بعد با Backspace پاكش كنید كه اگر كسی هم دید , متوجه رمز شما نشود.

پشت كامپیوتر كسی كه به او اطمینانی ندارید , رمزی وارد نكنید. یا اگر مجبورید, با استفاده از كلید های Ctrl+Alt+Del و باز نمودن Task Manager كلیه برنامه های مشكوك را ببندید. معمولا اسامی آنها مانند Thief یا Keylogger یا keyl یا هر اسم مشكوك دیگری می تواند باشد. در موقع ثبت نام در سرویسهای Hotmail و Yahoo به شما تذكر داده می شود كه كاركنان شركت سرویس دهنده به هیچ عنوان از طریق Email از شما درخواست Password نمی كنند. پس هیچ گاه از طریق هیچ Email ی رمز خود را وارد نكنید. از جایی اینترنت تهیه كنید كه امنیت بیشتری دارد و تجربه كارشان بالاست. زیرا علاوه بر منشیان بی تجربه كه بعضاً رمزها را برباد می دهند , اگر شبكه (ISP) هك شده باشد , دیگر از دست شما كاری بر نمی آید و رمز شما و دیگر كاربران در خطر می باشد.

احتمال حمله با روش تخصصی كه در بالا توضیح دادم به كاربرانی كه از سیستمهای Instant messaging مانند Yahoo messenger یا MSN messenger یا ICQ و ... استفاده می كنند بیشتر است چون اینگونه برنامه ها به راحتی IP شما را در اختیار هكر قرار می دهند و همواره یك پورت آزاد را اشغال می كنند و معمولا به صورت مستقیم با كاربر مقابل در ارتباط هستند. مخصوصا در مواقع ارسال و دریافت فایل. پس اگر می خواهید در امان باشید از این برنامه ها استفاده نكنید.
ولی امروزه در ایران اینترنت بدون اینگونه برنامه ها فایده ای ندارد ! پس هیچگونه فایلی را كه از افراد ناشناس فرستاده می شود , باز نكنید.



  • 145 بار
  • شنبه 16 آبان 1394